Case Study: Adva

INDUSTRIE

Telecommunicatie

BUSINESS DOEL

Centrale event gegevens

EVENT LOCATIES

Europa

Hoe Azavista ADVA in staat stelde om tijd besparing, gemakkelijke toegankelijkheid en samenwerking te realiseren.

ADVA Optical Networking heeft een niet aflatende focus op het brengen van innovatie in netwerken. Hun intelligente telecommunicatiehardware, -software en -diensten zijn ingezet door honderden dienstverleners en duizenden ondernemingen. In de afgelopen twintig jaar hebben hun innovatieve connectiviteitsoplossingen geholpen om netwerken vooruit te helpen.

ADVA Optical Networking SE is opgericht in 1994 in München, Duitsland en heeft wereldwijd 1500 medewerkers in dienst. Ze werken hard aan het opbouwen van nauwe werkrelaties met al hun klanten en partners en hun evenemententeam speelt een cruciale rol in het faciliteren van deze relaties.

ADVA Optical Networking organiseert één keer per jaar haar grootste event “Het symposium van München”. Het is een jaarlijkse tweedaagse conferentie die meer dan 250 deelnemers – een mix van partners en klanten – uit de hele wereld aantrekt.

De Uitdaging

Het totale event plan omvat veel onderdelen zoals, het boeken van locaties, accommodatie, vervoer, het afhandelen van registraties en speciale vereisten, het coördineren van sprekers en het implementeren van een event programma, het combineren van workshops, presentaties en entertainment. Het doelpubliek is de kanalen, partners en eindklanten van het bedrijf.

Aangezien het “Symposium van München” een evenement is dat het beheer van een veelheid van verschillende onderdelen vereist, werden de volgende punten geïdentificeerd als de belangrijkste uitdagingen:

  • Snelle en efficiënte creatie van een eventwebsite met een aangepast registratieformulier dat gemakkelijk kan worden bijgewerkt naarmate het event programma zich ontwikkelt;
  • Beheer van registraties en wijzigingen;
  • Duidelijke opvolging en rapportage van alle onderdelen van het evenement (accommodatie, optionele werkplaatsen, diners, parkeerbehoeften, etc.).

De Oplossing

Met behulp van Azavista’s drag and drop interface, heeft ADVA Optical Networking moeiteloos aangepaste en professioneel ogende websites gemaakt voor hun hoofd evenement. Het uitgebreide event dashboard van het systeem stelde het bedrijf in staat om te allen tijde een duidelijk overzicht te houden van de voortgang en status van de registraties. Registratiegegevens, evenals wijzigingen in bestaande registraties, werden eenvoudig gemonitord en gevolgd. Uitgebreid zoeken en rapport creatie opties maken het mogelijk om in slechts enkele klikken de nodige gegevens te exporteren.

Het Resultaat

Door gebruik te maken van Azavista waren de voordelen voor ADVA Optical Networking aanzienlijk. Volgende resultaten werden in het bijzonder gemeld:

  • Tijdbesparing:  Het event team schat dat ze ongeveer 30% van hun tijd hebben bespaard door gebruik te maken van Azavista;
  • Gemakkelijke toegankelijkheid en samenwerking: Alle leden van het evenemententeam konden de voortgang van de inschrijvingen volgen en direct toegang krijgen tot relevante informatie.

Wat kan Azavista voor jouw organisatie betekenen?