Kom voor ons werken!

Sluit je aan bij het Azavista team en verander de event industrie.

Over Azavista

Amsterdam is de culturele smeltkroes van Europa en heeft een rijke evenementenagenda. Amsterdam is voor ons de uitgelezen plek om ons hoofdkwartier te vestigen. Met een prachtig uitzicht over de Amsterdamse grachten biedt ons kantoor team ondersteuning, verkoopdemo’s en nieuwe technologische toepassingen aan onze klanten. Maar we zijn niet alleen gebonden aan deze ene stad. Sinds 2018 is onze organisatie “distributed” gaan werken. Net als onze klanten en de evenementen die wij verzorgen, zijn wij een zeer diverse groep en verspreid over de hele wereld.

 

Azavista’s is gestart in 2012 in Amsterdam toen onze twee oprichters, die al eerder in de evenementenbranche hadden gewerkt, inefficiënties in event organisatie processen zagen. Sindsdien is het onze missie geworden om het werk van eventplanners makkelijker te maken met bijzondere software en ondersteuning.

Onze values

Voordelen en benefits

Achter de schermen

Wil je meer van ons leren,  bekijk deze resources:

Dit zijn de stappen die je kan verwachten in ons recruitment process:

We hebben alleen je CV nodig, je hoeft geen sollicitatiebrief te schrijven.

Je wordt gevraagd om je vaardigheden te bewijzen in een neuro-evaluatie-game of een coding challenge (afhankelijk van de functie) en om wat meer achtergrondinformatie te delen in je CV.

We leren elkaar kennen via een videogesprek.

Nu is het tijd om je skills te laten zien in een rol gebaseerde case study.

Dit interview gaat wat dieper in op de inhoud, je vertelt ons over projecten bij vorige jobs en wat jou uniek maakt.

Wij nemen contact op met je voormalige managers om te kijken hoe wij je het beste kunnen helpen met het starten in je nieuwe functie en om te kijken welke managementstijl voor jou werkt.

Het is je gelukt! Als het voor ons beiden geschikt is, schudden we de hand en verwelkomen we je in het team.

We weten dat onze sollicitatieprocedure er in eerste instantie lang uit kan zien. Maar we hebben een beproefd recept gevonden om de nieuwe medewerkers te identificeren die het beste bij ons team en de stijl van ons bedrijf passen.
Het geeft je ook de kans om ons te ontdekken en te zien of we ook bij jou passen.

Geïnteresseerd in onze organisatie?