Check-In & Badge afdrukken op locatie

Lever een efficiënte, professionele en hoogwaardige ervaring bij het inchecken van deelnemers. Lange rijen op de evenementenlocatie zijn verleden tijd – met onze incheck-app kunt u snel en effectief deelnemers registreren.

Ongecompliceerd. Waardevol. De moeite waard.

Het belangrijkste doel van het evenement is om een uitstekende bezoekerservaring te bieden. Wij bieden u een krachtig hulpmiddel om dat te bereiken. De incheck-app synchroniseert automatisch met het platform. Geen codering nodig.

Video afspelen

On-site Check-in & Badge afdrukken functies die u zoekt

Bespaar tijd, verhoog de efficiëntie en verhoog de professionaliteit.

Snelle en gemakkelijke walk-ins registratie

Registreer en check-in mensen direct, het vergroten van flexibiliteit en reactievermogen. Deelnemers worden ter plaatse naadloos ingecheckt via de QR-code die op hun bevestigings-e-ticket is gegenereerd. Inchecken van 3 seconden met barcodescannen. Handig en professioneel.

Realtime informatie

Gegevens worden in realtime bijgewerkt en op meerdere apparaten gesynchroniseerd. Bekijk realtime statistieken over het inchecken van de aanwezigen en houd in de gaten hoeveel meer u kunt verwachten.

Badges ter plaatse afdrukken

Print badges, direct, zodra deelnemers arriveren. We bieden een service die automatisch een badge maakt en afdrukt voor één deelnemer of voor uw hele lijst - u kunt zelfs meerdere badge-indelingen toewijzen op basis van de verschillende categorieën deelnemers die u wilt definiëren. Het maken van hoogwaardige, professioneel ogende naambadges is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Aangepaste rapporten

Pas verschillende instellingen aan om rapporten te genereren op basis van uw behoeften. Daarna kunt u de lijst gemakkelijk exporteren naar een spreadsheetbestand voor wanneer u het nodig hebt.

Ontvang meldingen

Ontvangen Meldingsoptie inschakelen in uw evenementinstellingen om meldingen te ontvangen wanneer gekozen deelnemers aankomen. Uw team zal een meer gepersonaliseerde ervaring kunnen bieden aan de deelnemers die een hogere prioriteit hebben.

Kioskmodus

186/5000 Met de Kiosk-modus kunt u deelnemers zelf inchecken en hun badges zelf afdrukken. Daarnaast ondersteunen we de mogelijkheid om merkgerelateerde incheckervaring voor uw bezoekers te creëren.

Plus nog veel meer functies

Selecteer de informatie die moet worden weergegeven op de naambadge van een deelnemer en kleur deze in om het type registratie voor segmentatie te definiëren.

Ons on-site registratiesysteem vereist minimale hardware, waardoor u het snel en gemakkelijk kunt instellen en op weg kunt gaan.

Maak uw mankracht vrij en concentreer u op het leveren van de beste evenementervaring.

Ondersteunende bedrijven van elk type en grootte

Azavista kan de meest veeleisende professionele evenementen ter wereld ondersteunen dankzij een reeks krachtige tools.

Ontdek meer modules. Mix en match.

Wat kunnen we voor je doen? Mix en match de modules die passen bij uw unieke behoeften.

Azavista is uniek in zijn aanbod voor evenementenworkflows. Organisatoren van evenementen kunnen snel verschillende workflows creëren voor alle modules binnen het Azavista-platform. Hierbij kun je denken aan goedkeuringsprocessen voor deelnemers, content, evenementen, budgettering en nog veel meer. De workflowmodule is zo gebouwd dat zelfs complexe processen door de organisatoren van evenementen kunnen worden gecreëerd zonder de noodzaak van engineering of workflow specialisten.

Beheer je team vanuit slechts één interface om het logistieke en planningsproces van je evenement te stroomlijnen – voorkom dat je evenementplanners het overzicht kwijtraken met eindeloze to-do lijsten en spreadsheets! Maak en wijs takenlijsten toe aan collega’s en externe contacten, volg de voortgang van het evenement en houd de kosten, participatie en projectvoortgang bij.

De juiste digitale beleving voor uw evenement met een volledig gepersonaliseerde evenementwebsite. Maak gebruik van onze eenvoudige maar geïntegreerde tool voor het bewerken van inhoud met onze innovatieve sjablonen, drag and drop, aanpasbare lettertypen en kleuren – of voeg een aangepaste HTML, CSS of Javascript toe om uw evenement te promoten op een manier die bij je organisatie past.

Azavista geeft je een geïntegreerd, real-time overzicht van uw deelnemerslijst en de status van hun registratie, die eenvoudig kan worden bewerkt en geëxporteerd in verschillende formaten. Door deze aspecten efficiënt te beheren, kun jetaken uitvoeren en heb je meer controle over de toegang tot de activiteiten van het evenement.

Een essentieel onderdeel van een persoonlijke, hoogwaardige evenementervaring is het hebben van een snel en soepel inchecksysteem. Deelnemers worden automatisch ingecheckt door een unieke QR-code te scannen die wordt gegenereerd voor hun tickets. Een deel van deze oplossing wordt gedaan door badges automatisch te laten maken en afdrukken – voor één deelnemer of voor de hele gastenlijst.

Azavista verzamelt gegevens van elk aspect van het planningsproces van het evenement om u te voorzien van eenvoudig te begrijpen inzichten die het voor jou eenvoudig maken om met kennis van zaken beslissingen te nemen. Bekijk de status van de belangrijkste planningsvariabelen door direct online rapporten op te stellen, je gegevens te exporteren en te delen met andere teamleden. Stel ook triggers en waarschuwingen in voor andere belangrijke stakeholders in je organisatie.

Het opzetten van registratieformulieren voor deelnemers, sprekers, sponsors, goedkeuringen en nog veel meer is een van de beste eigenschappen van ons platform. Je kunt eenvoudig gebruik maken van verschillende sjablonen zodat je in 3 klikken een nieuw evenement kunt aanmaken. Of maak geavanceerde formulieren met meerdere stappen die elke vereiste ondersteunen die je nodig hebt. Het gebruiksgemak, de flexibiliteit en het vermogen om maatwerk te leveren zijn zo geconstrueerd dat er geen training nodig is om verbluffende resultaten te realiseren.

Evenementenprogramma’s hebben vaak een grote verscheidenheid aan dynamiek, daarom kun je verschillende evenementenactiviteiten, zoals workshops, kleine seminars, vergaderingen en nog veel meer, creëren, beheren en plannen – allemaal binnen je evenement. Ook kun jerealtime updates maken en deelnemers de mogelijkheid bieden zich in te schrijven voor hun favoriete of gewenste sessies.

Met onze event ticketing oplossing kun je eenvoudig betaalde evenementen organiseren voor conferenties, trainingen en meer. Deze module maakt het ook mogelijk om andere producten toe te voegen als onderdeel van de winkelmand voor je klant. Daarnaast ondersteunen wij diverse kortingscodes en meerdere valuta. Ook is het mogelijk om specifieke producten aan specifieke doelgroepen te tonen, bijvoorbeeld om sponsorpakketten te organiseren. Tot slot bieden wij volledige flexibiliteit voor de betalingsverwerker met wie u wilt samenwerken.

Onze oplossing vereenvoudigt het proces van het beheren van je eigen eventsuppliers. Evenals het vinden van nieuwe leveranciers voor je evenement en het leveren van inzicht in de totale uitgaven. Of het nu gaat om een locatie, catering, hulp of iets anders – je kunt de beste optie vinden en tegelijkertijd meer controle hebben over de tijd die je besteedt aan het vinden van de juiste leverancier.

Met onze reis- en vluchtintegratieoplossing kun je met het Azavista Platform je reis naar de bestemming van het evenement beheren. Reizen voor je deelnemers vanuit verschillende internationale kantoren kunnen worden georganiseerd met onze integratie in Sabre, Amadeus en TravelPort Galileo. De gesynchroniseerde gegevens stelt je in staat om transfers en logistiek te plannen. De module ondersteunt individuele en groepsreizen. En tot slot kunt u je uitgaven voor alle vluchten die deel uitmaken van uw evenement volgen.

71/5000 Plan een demo met een van onze consultants om Azavista verder te verkennen

Wij staan klaar om u te helpen al uw uitdagingen op het gebied van evenementbeheer te overwinnen.