Email Marketing

Vergroot je naamsbekendheid door met de juiste deelnemers op het juiste moment in contact te komen. Azavista stelt event planners in staat om hun event op de markt te brengen en effectieve e-mail marketing campagnes te voeren om evenementen te promoten.

Uitmuntende e-mailmarketing campagnes uitvoeren

Onze e-mailmarketing module biedt een eenvoudige manier om professionele e-mailmarketing campagnes op te zetten en te beheren. De module is volledig geïntegreerd met event management en biedt de mogelijkheid om HTML- en sms-mails te maken en de e-mails af te leveren terwijl de click-throughs worden gevolgd.

E-mail brand en merk uitstraling

Lever een consistente merk identiteit door het ontwerpen van mooie, op maat gemaakte e-mails die het goed bij je merk passen met een automatisch gevuld evenement en informatie voor de deelnemers.

Geplande email campagnes

Maak op het juiste moment verbinding door je e-mailcampagnes in te plannen op het moment dat je denkt dat de ontvangers er het beste op zullen reageren.

Responsive op alle apparaten

Ontwerp je eigen e-mailsjablonen en gebruik ze voor meerdere evenementen, op alle apparaten.

Meten en optimaliseren

Weet precies wat de impact is en ontdek het succes van je e-mailcampagnes door het bijhouden van open rates, click-through rates en conversie rates.

Vertrouwd door de beste in de industrie

Wij werken samen met ’s werelds grootste merken om hen in staat te stellen betrokkenheid te bevorderen en een goede connectie met hun deelnemers te creëren.

Explore more modules. Mix and match.

What can we do for you? Mix and match the modules that suit your unique needs.

Plan een demo in met een van onze consultants om Azavista verder te verkennen.​

We staan klaar om de diverse event uitdagingen op te lossen.