Case Study: Endress+Hauser

INDUSTRIE

Industriële Engineering

BUSINESS DOEL

Event tech oplossing voor gehele organisatie

EVENT LOCATIE

Wereldwijde events, global roll-out

Hoe Endress+Hauser Azavista inzet om events te organiseren
en event deelname gegevens in de organsatie integreert.

Endress+Hauser is een wereldwijde leider in meetinstrumenten, diensten en oplossingen voor industriële procestechniek. Het familiebedrijf biedt uitgebreide procesoplossingen voor doorstroming, niveau, druk, analyse, temperatuur, registratie en digitale communicatie en optimaliseert processen met betrekking tot economische efficiëntie, veiligheid en milieubescherming.

Al meer dan 60 jaar levert Endress+Hauser apparatuur aan een breed scala van industrieën, waaronder water en afvalwater, energie en energie, chemicaliën, voedingsmiddelen en dranken, en olie en gas. Van meetapparatuur tot kalibratiemanagementoplossingen, Endress+Hauser biedt hoogwaardige, betrouwbare producten die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen.

De Uitdaging

Elke maand organiseert Endress+Hauser veel evenementen wereldwijd. Daarom ging Endress+Hauser op zoek naar een centraal event platform waar alle events verzameld en verwerkt zouden worden. Het platform is ook bedoeld om ervoor te zorgen dat de informatie voor elk event op dezelfde manier wordt weergegeven – voor een uniforme gebruikerservaring.

Tot dan toe was geen event technologie oplossing aanwezig in de organisatie. Endress+Hauser ging daarom zoek naar een alles-in-één tool event platform, dat voldoet aan de eisen van de onderneming. En het moet de organisatoren van events in staat stellen om tijd te besparen, in plaats van te navigeren door verschillende tools.

Uiteindelijk wilden ze de verschillende tools in één oplossing migreren: Azavista!

De Oplossing

Ook begreep Endress+Hauser dat Azavista niet alleen de creatie van evenementen aanbiedt, maar ook het delen en beheren in een complexe wereldwijde organisatie..

Ons CSM team begeleide elke stap van de onboarding: basistraining, eerste gebruik, geavanceerde training, persoonlijke workshops op locatie, meertalige evenementen, specifieke bedrijfsvereisten (bijv. suborganisaties binnen de hoofdorganisatie, specifieke netwerkverificatie-instellingen, strikte lay-out branding) en integratieplanning.

Het belangrijkste voordeel van het platform is de mogelijkheid om events en deelnemers data tools te centraliseren en te gebruiken als “point of truth” voor alle interne en externe events. Endress+Hauser heeft een gestructureerde trainingsstrategie opgezet, waarbij het CSM-team 100+ gebruikers heeft getraind in het gebruik van het platform volgens hun specifieke behoeften.

Het Resultaat

Azavista heeft een zeer goede relatie met de Endress+Hauser’s event teams in Europa, USA en Azië. Iedereen is zeer tevreden over het platform. De evenementen verlopen soepel – van de opzet in Azavista tot de registratie van de deelnemers en de rapportage van de evenementen! Bovendien heeft Endress+Hauser ons tijdens onze samenwerking als partners waardevolle feedback en suggesties gegeven, zoals nieuwe functies en concepten die kunnen worden toegevoegd om onze oplossing nog beter te maken.

Wat kan Azavista voor jouw organisatie betekenen?