Event App

Meer dan 80% van de internetgebruikers gebruikt mobiele apparaten, zoals smartphones. Daarom moeten event planners ook gebruikers met mobiele technologie bij het event betrekken. Azavista biedt een eenvoudig te gebruiken content management systeem met interacties modules voor je eigen mobiele event app.

Makkelijk. Compleet. Onmisbaar.

De event app wordt automatisch gesynchroniseerd met het platform, waardoor het event team de volledige autonomie heeft om de applicatie in te stellen en de best mogelijke event ervaring te bieden. Je hebt geen coding skills nodig.

Eenvoudige installatie in een handomdraai

Bouw en configureer snel je eigen mobiele event app. Voeg inhoud en functionaliteit toe en selecteer branding die een aanvulling vormt op uw conferenties, vergaderingen, congressen en beurzen.

Custom Branding

Maak een mobiele event app die conform je corporate branding is. Upload je eigen afbeeldingen en pictogrammen, pas je kleurenpalet aan en breidt die look and feel vervolgens uit naar je e-mailsjablonen - voor een volledige en complete gebruikerservaring.

Multi-Event Feature

De app biedt de mogelijkheid om voor meerdere evenementen te kunnen worden gebruikt. Voor zowel organisatoren als deelnemers. Pas de instellingen van uw event app aan om te voldoen aan de beleidseisen van uw organisatie.

Survey oplossing

Verzamel meer feedback over uw evenement en sessies. De planner kan enquêtes publiceren die de deelnemers via de app kunnen raadplegen en beantwoorden.

Persoonlijke agenda met meerdere tracks

Deelnemers kunnen hun persoonlijke programma bekijken, afhankelijk van de activiteiten/tracks en sessies waarvoor ze zich hebben geregistreerd. Ons gepersonaliseerde schema maakt het gemakkelijk en stressvrij voor je deelnemers om de juiste relevante inhoud van het evenement te vinden.

Uitgebreide netwerk mogelijkheden

Omdat netwerken een van de belangrijkste redenen is om aan een evenement deel te nemen, heeft onze app verschillende mogelijkheden voor je deelnemers om gelijkgestemden te vinden en met hen te communiceren. Met 1:1 berichten, contact uitwisseling, afspraken en activiteitenfeed - Gesprekken tussen je deelnemers worden opgeslagen en zijn eenvoudig te zoeken, beheren en terug te vinden.

Exhibitor overzicht en Sponsor profielen

Standhouders hebben de mogelijkheid om hun merk zichtbaarheid te vergroten. Deelnemers kunnen in de Event app alle exposanten van het evenement op zoeken. De app laat zien waar elke stand zich bevindt zodat de deelnemers hun dag kunnen inplannen. Ook kunt u via het exposantenprofiel informatie over uw bedrijf delen, inclusief uw social media profielen en uw zekerheden.

Giveaways en cadeaus

Verhoog het verkeer op de stand en verzamel gemakkelijk informatie over bezoekers door uw deelnemers te stimuleren met giveaways, spelletjes met prijzen, kortingen en coupons.

  • Kortingen en coupons aanbieden
  • Gamificatie

Updates en push berichten

Organisatoren kunnen push berichten maken en versturen naar gebruikers van Event apps. Updates in het Azavista-platform worden automatisch gesynchroniseerd met de app, zodat uw deelnemers altijd op de hoogte zijn van de laatste updates.

Werkt 100 % offline

Verlies geen functionaliteit door slechte Wi-Fi. De Azavista app vereist geen internetverbinding om te werken. Deelnemers hebben altijd en overal toegang tot hun gegevens!

Plus nog veel meer features!

Voeg sprekersprofielen toe zodat deelnemers alles te hebben wat ze nodig hebben tijdens een sessie, inclusief hun biografieën en andere belangrijke informatie.

Documenten delen, voor dia’s en handouts

Interactieve kaarten met plattegronden en stadsplattegronden, zodat deelnemers gemakkelijk een korte beschrijving kunnen krijgen van de locatie van hun geselecteerde activiteiten.

Stel herinneringen in en stuur herinneringen naar uw deelnemers om een sessie bij te wonen of een tentoonstelling te bezoeken.

Pas een of meer van de ingebouwde beveiligings- en privacy controles toe om er voor te zorgen dat alleen uw deelnemers de inhoud van uw evenement kunnen zien.

Voldoet aan de GDPR-vereisten

 

Vertrouwd door vele bedrijven wereldwijd

Wij werken samen met ’s werelds grootste merken om hen in staat te stellen de betrokkenheid tijdens evenementen te vergroten en een betere band met hun deelnemers te creëren.

Explore more modules. Mix and match.

What can we do for you? Mix and match the modules that suit your unique needs.

Plan een demo in met een van onze consultants om Azavista verder te verkennen.

We staan klaar om de diverse event uitdagingen op te lossen.