Event Workflows

Azavista is uniek in het aanbod voor event workflows. Organisatoren van evenementen kunnen snel verschillende workflows creëren voor alle modules van het Azavista-platform. Hierbij kun je denken aan goedkeuringsprocessen voor deelnemers, content goedkeuringen, event goedkeuringen, budget workflows en nog veel meer.

Azavista is uniek in het aanbod voor event workflows.

De workflow module is zo gebouwd dat zelfs complexe processen door de organisatoren van evenementen kunnen worden gecreëerd zonder de noodzaak van engineering of workflow specialisten

Event Goedkeuring

Om het hele planningsproces te stroomlijnen, kunnen gebruikers eenvoudig event gegevens invoeren en een verzoek om goedkeuring sturen. Dan hoeven ze alleen nog maar te wachten op een bevestigingsbericht. Deze stroom kan ook een budget acceptatie laag omvatten die je aan het financiële team kan doorsturen.

Deelnemer Goedkeuring

Het is zeer eenvoudig om goedkeuringsprocessen voor deelnemers of sprekers in te stellen. Deze workflow stelt ook andere partijen in je organisatie in staat om deelnemers en sprekers met één klik te valideren en te beoordelen.

Content Goedkeuring

Is een content review door je marketingteam noodzakelijk, voordat het evenement live wordt gepubliceerd, dan biedt onze workflow voor content approval een groot voordeel. Deze workflow maakt een snelle beoordeling en goedkeuring mogelijk en toont duidelijke indicatoren wanneer de inhoud en het ontwerp anders zijn dan de overeengekomen corporate branding.

Plus nog veel meer features

Stop met het heen en weer sturen van informatie.
Beheerders kunnen vanuit slechts één interface gebeurtenissen en de status ervan autoriseren en volgen.

Een groot team gemakkelijker beheren. Meer controle over je processen.
Request Workflow-formulieren kunnen worden gehost op zakelijke intranet systemen om eenvoudig gebruik en snelle beslissingen te vergemakkelijken. Aangewezen gebruikers, organisatiebreed, kunnen op een efficiënte manier events aanvragen.

Meerdere gebruikers binnen de organisatie
Azavista biedt je de mogelijkheid om gebruikers te creëren die deelnemen aan de planning van je event. Azavista geeft je de optie om de rechten en mogelijkheden van deze gebruikers te beheren.

Gebruikersrollen en rechten
Organisaties kunnen de rollen van elke gebruiker specificeren door verantwoordelijkheden en beperkingen te stellen aan de activiteiten van gebruikers gedurende het hele planningsproces van de conferentie.

Verkrijgen van toestemming
De status van events kan worden beoordeeld en worden gecontroleerd. Op basis daarvan kunnen events binnen een organisatie worden geautoriseerd of worden geweigerd.

Begin met de planning  
Ontvang een melding wanneer je aanvraag is goedgekeurd en start de planning.

Complete oplossing met slimme modules

Azavista kan de meest veeleisende professionele events ter wereld ondersteunen dankzij een reeks krachtige en slimme tools.

Explore more modules. Mix and match.

What can we do for you? Mix and match the modules that suit your unique needs.

Plan een demo in met een van onze consultants om Azavista verder te verkennen.

We staan klaar om de diverse event uitdagingen op te lossen