Exhibitor App

Exposanten hebben vaak unieke doelstellingen hebben op congressen en beurzen, het is daarom een uitdaging om ze elk event te helpen met het verbinden met mensen en relaties.. Zonder het gebruik van goede events apps voor exposanten kan dit lastig zijn.

Events waardevoller maken voor exposanten

De Azavista Exhibitor app is de beste manier om uw exposanten te helpen contact te leggen met deelnemers, hun leadflow te beheren, de impact van hun deelname te meten en te zorgen dat ze jaar na jaar terugkeren als exposant.

Intelligente Leads

Met onze app kan je op elk apparaat leads verzamelen en analyseren! Je kan ook informatie verzamelen van verschillende soorten badges of door het handmatig invoeren van badges. Wij bieden de exposanten de mogelijkheid om de meest gekwalificeerde leads te bepalen met aanpasbare kwalificatievragen.

  • Verzameling van gegevens
  • Industrie segmentatie

Integratie met andere applicaties

De app integreert met CRM en marketing tools. Zodat relevant marketingmateriaal maar geïnteresseerde prospects toegestuurd kunnen worden. Ook is er een extra touch-point dat dient als een eenvoudige, onmiddellijke follow-up van uw persoonlijke inspanningen.

  • Integreer met CRM en marketing tools

Waarom zou je de Azavista Exhibitor App moeten gebruiken?

Gebruik een direct kanaal om in contact te komen met potentiële kopers, partners en zakelijke connecties die zich op dezelfde locatie bevinden.

Verhoog de betrokkenheid met de deelnemers en maximaliseer de prestaties van het event.

Langdurige relaties opbouwen en de omzet verhogen

Verlaging van de printkosten van marketingmateriaal en een beter milieu bewustzijn.

Vertrouwd door vele bedrijven wereldwijd​

Wij werken samen met ’s werelds grootste merken om hen in staat te stellen de betrokkenheid tijdens evenementen te vergroten en een betere band met hun deelnemers te creëren.

Explore more modules. Mix and match.

What can we do for you? Mix and match the modules that suit your unique needs.

Plan een demo in met een van onze consultants om Azavista verder te verkennen.​

We staan klaar om de diverse event uitdagingen op te lossen