GDS Systemen

De GDS-systeem integraties die wij in het platform aanbieden stelt event planners in staat om de vlucht en reisboekingen te automatiseren tussen travel agents, event platform en event deelnemers.

GDS Systemen

Deze integraties stellen Event Planners niet alleen in staat om deelnemers eenvoudig de beste vluchtmogelijkheden aan te bieden, maar zorgen er ook voor dat al hun gegevens zonder problemen met elkaar verbonden zijn! (nl)


Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 5401

Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 5401

Amadeus is een reistechnologiebedrijf dat kritische oplossingen bouwt om luchtvaartmaatschappijen en luchthavens, hotels en spoorwegen, zoekmachines, reisbureaus, touroperators en andere reisspecialisten te helpen bij het uitvoeren van hun activiteiten en het verbeteren van de reiservaring, miljarden keren per jaar, over de hele wereld.

Sabre is een toonaangevende leverancier van technologische oplossingen die technologie- en datagestuurde oplossingen biedt die hun luchtvaart-, hotel- en reisbureauklanten helpen hun bedrijf te laten groeien en de reiservaring te transformeren.

Travelport is een technologiebedrijf dat de ervaring van het kopen en beheren van reizen steeds beter maakt voor iedereen. Het heeft een travel commerce platform dat distributie, technologie, betaling en andere oplossingen biedt voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie.

Klaar voor de volgende stap?