Azavista Integraties

Omdat we voortdurend werken aan de nieuwste oplossingen op de markt, zorgen we ervoor dat het platform alle kritische integraties ondersteunt die nodig zijn voor een naadloze organisatie van evenementen. Onze integraties zijn nuttig in verschillende fasen van de levenscyclus van een evenement!

GDS Systems


Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 5401

Deprecated: Elementor\Scheme_Color is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 5401

Amadeus is een reistechnologiebedrijf dat kritieke oplossingen bouwt om luchtvaartmaatschappijen en luchthavens, hotels en spoorwegen, zoekmachines, reisbureaus, touroperators en andere reisspelers te helpen hun activiteiten uit te voeren en de reiservaring te verbeteren, miljarden keren per jaar, overal de wereld.

Sabre is een toonaangevende leverancier van technologieoplossingen die technologie- en datagestuurde oplossingen biedt die klanten van luchtvaartmaatschappijen, hotels en reisbureaus helpen hun bedrijf te laten groeien en de reizigerservaring te transformeren.

Travelport is een technologiebedrijf dat de ervaring van het kopen en beheren van reizen voortdurend beter maakt voor iedereen. Het beheert een platform voor reismarketing en biedt distributie-, technologie-, betalings- en andere oplossingen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie.

CRM

Salesforce is een cloud computing-service als softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in klantrelatiebeheer (CRM). Met de services van Salesforce kunnen bedrijven cloudtechnologie gebruiken om beter in contact te komen met klanten, partners en potentiële klanten.

Microsoft Dynamics is een cloudgebaseerd bedrijfsplatform dat componenten van klantrelatiebeheer (CRM) en enterprise resource planning (ERP) combineert met productiviteitstoepassingen en kunstmatige intelligentiehulpmiddelen.

Ready to take the next step?