ons verhaal
Wie zijn wij?

Azavista is een internationale organisatie met hoofdkantoor in Amsterdam en wereldwijde kantoren in de VS, Duitsland, Frankrijk, Italië en Singapore. Ons team bestaat uit ervaren professionals verspreid over de hele wereld, die zich inzetten voor de ondersteuning van onze klanten en de uitgebreide Azavista evenement community. Onze passie is het gebruik van technologie om langdurige frustraties van evenementen- en congres professionals op te lossen. Door de jaren heen hebben we gewerkt aan het bereiken van ons doel om een echte alles-in-één evenement oplossing te bieden. Vandaag de dag zijn we ’s werelds meest uitgebreide event technologiebedrijf!

Belangrijkste feiten en cijfers

Gestart in
in 2012

+50 teamleden over de hele wereld

Amsterdams hoofdkantoor, wereldwijde aanwezigheid in de EU, Amerika en APAC

Klanten in meer dan 17
landen

Wat zijn onze waarden?

Het vasthouden aan kwaliteit. Voortdurende innovatie om onze klanten betere oplossingen aan te bieden.Het stellen van prioriteiten voor de klant als basis van onze ontwikkeling.. Cross-functionele samenwerking. Dat is de kern van onze bedrijfsvoering.

Onze Missie

We zijn op een missie om teams over de hele wereld te helpen om betere en meer boeiende evenementen te organiseren. Ons bedrijf voorziet eventplanners van de juiste tools die ze nodig hebben bij het werken in elk type evenement.

Maak kennis met het team achter ons bedrijf

Teamwork en synergie zijn van begin af aan essentiële onderdelen geweest van de Azavista-cultuur. We hebben een uitstekend, ervaren en getalenteerd team opgebouwd van mensen die houden van waar ze werken. Mocht dit je interesseren, bekijk dan onze huidige vacatures. .

Onze partners

Bij Azavista werken we alleen samen met marktleiders, om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest uitgebreide en concurrerende oplossingen bieden. Na een succesvolle samenwerking met een breed scala aan bedrijven, zijn we in staat om grotere zakelijke uitdagingen aan te gaan en op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen.

Een complete set van oplossingen

Azavista is uniek in zijn aanbod voor event workflows. Organisatoren van evenementen kunnen snel verschillende workflows creëren voor alle modules binnen het Azavista-platform. Hierbij kun je denken aan goedkeuringsprocessen voor deelnemers, content, evenementen, budgettering en nog veel meer. De workflow module is zo gebouwd dat zelfs complexe processen door de organisatoren van evenementen kunnen worden gecreëerd zonder de noodzaak van engineering of workflow specialisten.

Beheer je team vanuit slechts één interface om het logistieke en planningsproces van je evenement te stroomlijnen – voorkom dat je eventplanners het overzicht kwijtraken met eindeloze to-do lijsten en spreadsheets! Maak en wijs takenlijsten toe aan collega’s en externe contacten, volg de voortgang van het evenement en houd de kosten, participatie en projectvoortgang bij.

 

 

De juiste digitale beleving voor uw evenement met een volledig gepersonaliseerde event website. Maak gebruik van onze eenvoudige maar geïntegreerde tool voor het bewerken van inhoud met onze innovatieve sjablonen, drag and drop, aanpasbare lettertypen en kleuren – of voeg een aangepaste HTML, CSS of Javascript toe om uw evenement te promoten op een manier die bij je organisatie past.

 

Azavista geeft je een geïntegreerd, real-time overzicht van uw deelnemerslijst en de status van hun registratie, die eenvoudig kan worden bewerkt en geëxporteerd in verschillende formaten. Door deze aspecten efficiënt te beheren, kun je taken uitvoeren en heb je meer controle over de toegang tot de activiteiten van het evenement.

Onze CRM-module stelt je in staat om een complete historie van deelnemers en organisaties te beheren van alle voorbije en toekomstige evenementen. Het is volledig aanpasbaar aan de specifieke eisen van je organisatie. Je kunt deze module ook gebruiken voor campagnes en nieuwsbrieven die niet gekoppeld zijn aan een evenement. to an event. 

Onze Networking & Event app is niet alleen snel en eenvoudig op te zetten, maar is ook zeer krachtig en volledig aanpasbaar aan de hand van je eigen huisstijl. Verbeter de impact van je evenementen met de beste mobiele ervaring, die je deelnemers netwerkmogelijkheden geeft en de juiste inhoud biedt voor, tijdens en na je evenement.

Een essentieel onderdeel van een persoonlijke, hoogwaardige event ervaring is het hebben van een snel en soepel inchecksysteem. Deelnemers worden automatisch ingecheckt door een unieke QR-code te scannen die wordt gegenereerd voor hun tickets. Een deel van deze oplossing wordt gedaan door badges automatisch te laten maken en afdrukken – voor één deelnemer of voor de hele gastenlijst.

Laat je exposanten waardevolle informatie verzamelen over de bezoekers die hun stand bezoeken door de QR-code van hun badge te scannen. Exposanten krijgen direct toegang tot hun nieuwe verzamelde leads zodat ze buiten het officiële beursprogramma om uitgenodigd kunnen worden voordiners en netwerkevenementen.

Azavista verzamelt gegevens van elk aspect van het planningsproces van het evenement om u te voorzien van eenvoudig te begrijpen inzichten die het voor jou eenvoudig maken om met kennis van zaken beslissingen te nemen. Bekijk de status van de belangrijkste plannings variabelen door direct online rapporten op te stellen, je gegevens te exporteren en te delen met andere teamleden. Stel ook triggers en waarschuwingen in voor andere belangrijke stakeholders in je organisatie.

Het opzetten van registratieformulieren voor deelnemers, sprekers, sponsors, goedkeuringen en nog veel meer is een van de beste eigenschappen van ons platform. Je kunt eenvoudig gebruik maken van verschillende sjablonen zodat je in 3 klikken een nieuw evenement kunt aanmaken. Of maak geavanceerde formulieren met meerdere stappen die elke vereiste ondersteunen die je nodig hebt. Het gebruiksgemak, de flexibiliteit en het vermogen om maatwerk te leveren zijn zo geconstrueerd dat er geen training nodig is om verbluffende resultaten te realiseren.

Event programma’s hebben vaak een grote verscheidenheid aan dynamiek, daarom kun je verschillende event activiteiten, zoals workshops, kleine seminars, vergaderingen en nog veel meer, creëren, beheren en plannen – allemaal binnen je evenement. Ook kun jerealtime updates maken en deelnemers de mogelijkheid bieden zich in te schrijven voor hun favoriete of gewenste sessies.

Met onze event ticketing oplossing kun je eenvoudig betaalde evenementen organiseren voor conferenties, trainingen en meer. Deze module maakt het ook mogelijk om andere producten toe te voegen als onderdeel van de winkelmand voor je klant.

Daarnaast ondersteunen wij diverse kortingscodes en meerdere valuta. Ook is het mogelijk om specifieke producten aan specifieke doelgroepen te tonen, bijvoorbeeld om sponsorpakketten te organiseren. Tot slot bieden wij volledige flexibiliteit voor de betalingsverwerker met wie u wilt samenwerken.

Onze hotel- en kamerlijst beheermodule is specifiek geschikt voor evenementen waarbij je de boeking van hotelgroepen voor meerdaagse evenementen beheert. Je kunt de toewijzing van verschillende hotels aanpassen en groepen van 10 tot 2000 kamers beheren. Deelnemers kunnen in het registratieformulier hun voorkeurshotel en kamertype selecteren. Na de bevestiging van hun registratie werken onze systemen automatisch de toewijzing van de kamerblokken bij, zodat je de controle over de beschikbaarheid kunt behouden. Daarnaast is er ook een instelling om het delen van kamers te activeren als dit het bedrijfsbeleid van uw organisatie is.

Onze oplossing vereenvoudigt het proces van het beheren van je eigen eventsuppliers. Evenals het vinden van nieuwe leveranciers voor je evenement en het leveren van inzicht in de totale uitgaven. Of het nu gaat om een locatie, catering, hulp of iets anders – je kunt de beste optie vinden en tegelijkertijd meer controle hebben over de tijd die je besteedt aan het vinden van de juiste leverancier.

Met onze reis- en vluchtintegratieoplossing kun je met het Azavista Platform je reis naar de bestemming van het evenement beheren. Reizen voor je deelnemers vanuit verschillende internationale kantoren kunnen worden georganiseerd met onze integratie in Sabre, Amadeus en TravelPort Galileo. De gesynchroniseerde gegevens stelt je in staat om transfers en logistiek te plannen. De module ondersteunt individuele en groepsreizen. En tot slot kunt u je uitgaven voor alle vluchten die deel uitmaken van uw evenement volgen.