Case Study: SOI Consortium

INDUSTRIE

Semiconductors

BUSINESS DOEL

Save time & increase autonomy

EVENT LOCATIE

China, Japan & US

Hoe SOI Consortium tijd bespaart en zelfstandigheid realiseert door gebruik te maken van het Azavista platform.

SOI (silicon-on-insulator) Industry Consortium is een non-profit organisatie met een missie om SOI-gebaseerde technologieën en benaderingen van het SOI-ecosysteem te promoten en te ondersteunen. SOI brengt bedrijven en ondernemers, die geïnteresseerd zijn in deze markt, met elkaar in contact en bouwt aan competitieve platforms.

Een deel van de strategie is het ontwikkelen van een netwerkomgeving en het verzorgen van educatieve seminars, workshops en presentaties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de SOI business en technologie. Events zijn belangrijke onderdelen die hen ondersteunen om dichter bij hun doel te komen. Ze plannen en organiseren verschillende events per jaar, in verschillende landen over de hele wereld, waaronder China, Japan en de VS, met ongeveer 150 tot 300 mensen die meestal hooggeplaatste managers in de SOI-sector zijn.

De Uitdaging

Bij het managen van event projecten die de samenwerking van verschillende teams vereisen, kunnen er vertragingen ontstaan.

Voordat SOI het Azavista Platform in gebruik nam, organiseerde SOI e-mail en deelnemersregistraties via een tool die ontwikkeld was door een bedrijf dat niet gespecialiseerd was in event software. Hierdoor hadden ze veel tijd nodig om website pagina’s en registratieformulieren aan te maken. Daarnaast was het event management team niet volledig onafhankelijk, omdat ze de hulp van andere afdelingen nodig hadden om een event taken uit te voeren.

“Door gebruik te maken van Azavista zijn we in staat om specifieke websites en registratieformulieren voor events te maken zonder dat we professionele hulp nodig hebben. Door het zelfstandig beheren van ons registratieproces hebben we niet alleen veel tijd bespaard, maar kunnen we ons ook concentreren op de andere onderdelen van onze events.”

– Iris Rith, Event Manager

De Oplossing

Bij het verkennen van verschillende tools om een betere oplossing te vinden voor het management van hun deelnemers vond Iris de website van Azavista en meldde zich aan voor een van onze webinars. In minder dan 30 dagen en enkele gesprekken met ons verkoop- en klanten succesteam, werd de implementatie van het platform opgezet.

Zij namen deel aan onze videotraining die bestaat uit een op maat gemaakte aanpak waarbij specifieke video’s worden gedeeld op basis van de behoeften van de klant. Na afloop van de training nam een van customer success managers, contact met hen op om na te gaan of er nog vragen waren die niet beantwoord werden en om te helpen bij het opzetten van het eerste evenement.

De registratie- en deelnemersmanagement oplossing is precies wat SOI nodig heeft om tijd te besparen en de autonomie te verkrijgen die gewenst was. Het creëren en publiceren van website pagina’s kan zonder de hulp van het ontwikkel- of ontwerpteam dankzij onze eenvoudige drag and drop editor. Het platform biedt ook een bibliotheek met registratiesjablonen of kunnen eigen sjablonen gemaakt worden.

Het Resultaat

Voor dat Azavista werd gebruikt, was tijdsmanagement een grote uitdaging voor het SOI event management team. Met het gebruik van het Azavista platform is SOI instaat om de efficiëntie te verbeteren. Nu kan SOI zich concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van een geweldige ervaring aan de aanwezigen.

Wat kan Azavista voor jouw organisatie betekenen?